Hvem er vi?
Gårdbutikken Bodebjerg har indtil juli 2008 været drevet af Marianne og Sv. Ove Jørgensen. Derefter skiftede butikken navn til gaardbutikken.dk og et anpartsselskab blev stiftet. Anpartshavere i den nye butik er Sv. Ove Jørgensen og Morten Klit.

Sv. Ove er pensioneret højskoleforstander og uddannet Cand. Scient fra Københavns Universitet.

Morten Klit er søn af Sv. Ove og Marianne Jørgensen og uddannet skolelærer.

Udvidelse af aktiviteterne
Vi vil gerne udvide vores aktiviteter i butikken og derfor har vi også udvidet vores sortiment. I 2008 blev der lavet nogle samarbejdsaftaler med et par andre økologer om levering af slagtedyr. Vi har således både lamme-, svine- og oksekød samt kyllinger i butikken. Endvidere er udvalget af kolonialvarer udvidet og vi har selvfølgelig stadig en lang række uld, skind og strikvarer på hylderne.

Sommeren 2009 blev der lanceret en ny hjemmeside med tilhørende webbutik. Det er nu blevet muligt at bestille varer via hjemmesiden og få dem leveret til døren.

I øjeblikket arbejder vi på at få bygget eget pølsemageri, så vi kan producere spegepølser, grillpølser og andet pålæg af høj kvalitet og helt uden kemi.

Vision
Det er vores ambition at tilbyde økologiske slagtevarer af fineste kvaltiet, hvor hensynet til dyrenes trivsel vejer tungt.

Vores produkter skal produceres i respekt for århundreders håndværkstraditioner indenfor pølsemageri. Det skal ske uden brug af kemi. Heller ikke den kemi, som i følge EU's regler, er tilladt i økologisk pålæg.

Det betyder at pålæg fra Gaardbutikken.dk skal være helt uden nitrit, nitrat, fosfat, starterkultur osv.

Det er vores vision!