Gårdbutikken Bodebjerg​

facebook-logo-button​  instagram-logo

Økologisk kød - Hjemmelavede charcuterivarer - Fårebrug - Ulddyner

Bodebjergvej 42, 5620 Glamsbjerg

Åbent  Torsdag: kl 15 - 18  Fredag: kl 15 - 18  Lørdag: 10 - 13​

Gårdbutikken Bodebjerg​

Gårdbutikken Bodebjerg ligger i det smukke kupperede naturlandskab i Køng mellem Glamsbjerg og Hårby – nogle steder med udsigt til Helnæs bugten.

Vi er et økologisk fårebrug, hvor du inden for vores åbningstider er velkommen til at komme og klappe fårene og lammene.

Vi har også været en økologisk gårdbutik i mange år.​

Kørselsvejledning

Vi ligger i smørhullet 30 minutters kørsel fra Odense og fra Faaborg, og ligger på vej til Assens og Helnæs, hvis du kommer fra Odense.

Find vej til Bodebjergvej 42 her ➜

Vi ligger tæt på hjemmestavnsgården i Gummerup​

​Hvem er vi?

”Vi” er Marianne og Svend Ove Jørgensen, som har boet på Bodebjergvej 42 siden 1983. Dengang var vi forstanderpar for Køng Folke- og idrætshøjskole, som vi har drevet i 25 år. Vi havde lyst til vores eget stykke land i nærheden af højskolen, mens vi stadig kunne passe vores arbejde på skolen.

Vi startede med et ”hobby”-fårebrug bestående af får af racen Finuld pga. den dejlig bløde uld. Som alt det andet, man kaster sin energi på, har sådan noget med at blive større.

Vi fik gårdbutik til, som i 1990 som den første i landet blev godkendt som økologisk. Ud over at sælge økologisk kød fra vores egne lam, har vi også udnyttet uld fra vores får til garn og filt. Vi har igennem mange år været travlt beskæftiget med undervisning i filteteknikker, salg af garn og uldprodukter. Og derudover har vi været meget involveret – bl.a. som formand – i den fynske forening af fåreavlere. 

Entusiasme og driftighed smitter af...

Morten Klit, vores søn, har startet et økologisk pølsemageri i Marslev, hvis produkter sælges under navnet ”Bodebjerg Charcuteri”, bl.a. i vores gårdbutikken.

Morten er oprindelig uddannet skolelærer, og har arbejdet flere år på Glamsdalens idrætsefterskole.

Gårdbutikken Bodebjerg │ ​Bodebjergvej 42, 5620 Glamsbjerg │ Telefon: 20 45 04 09/ 20 21 25 12 │ E-mail: info@gaardbutikken.dk 

Vi tager imod kort, Mobilpay og kontanter​

Gårdbutikken Bodebjerg
Bodebjergvej 42
5620 Glamsbjerg
Telefon: 20 45 04 09

Nyhedsbrev

​Tilmeld dig Bodebjergs nyhedsbrev: