Gårdbutikken Bodebjerg​

Gårdbutikken er lukket permanent

Vi henviser til Slagter Lund Øko, som drives af vores søn.

TROPISK TORSDAG PÅ BODEBJERG – Torsdag d. 17.05.18 - AFHOLDT!

En gang i 90'erne dukkede den lille grønne løvfrø op i et vandhul på Bodebjerg. Og beboerne i området var ikke i tvivl om, at det var løvfrøen.

Danmarks mindste frøers stemme adskiller sig meget fra de øvrige nordiske frøer. Der er nærmest noget tropeagtigt over løvfrøens cikadelignende kvækken.

Vi lover ikke tropevejr, men håber på en tropeagtig stemning, når Danmarks Naturfredningsforening og Gårdbutikken Bodebjerg​ inviterer til foredrag og tur for at lytte til løvfrøen.


Vi har inviteret Natasha Pedersen, som er biolog og ansat på Terrariet i Vissenbjerg og Syddansk Universitet. Natasha har skrevet speciale om løvfrøer på Fyn med udgangspunkt i bestanden på Bodebjerg.

​​

Det er gratis at overvære foredraget, som starter ved kl 20, og at deltage i turen, som går til et vandhul i nærheden af gårdbutikken. Men tilmeldingen er nødvendig.

​Du kan mod betaling bestille noget aftensmad, som kan nydes i gårdbutikken kl 19.00, eller nøjes med kaffe/te & kage kl 20 (se priser nedenfor).

MØDESTED: Gårdbutikken Bodebjerg, Bodebjergvej 42, Køng, 5620 Glamsbjerg

​​

TILMELDING: Tilmeld dig senest den 13. maj på bestilling@gaardbutikken.dk, eller evt. ring på 20 21 25 12. ​Angiv navn, telefonnr., antal personer, og om:

a. du kun deltager i foredraget og turen kl 20.00

b. du udover foredraget og turen, også vil bestille kaffe/te & kage (35 kr/pers) og komme kl 20.00

c. du udover foredraget og turen, også vil bestille aftensmad, bestående af en anretning med gårdbutikkens økologiske specialiteter, hjemmebagt brød OG kaffe/te & kage (kr 135 kr/pers). Ankomst kl 19.00

​​

Max. antal deltagere til spisning: 25 pers.

BETALING: Betaling af maden sker samtidig med tilmeldingen. Du kan betale med Mobilpay til 34046, eller overføre beløbet til gårdbutikkens konto: reg. nr. 0858 kontonr. 3483444.

​​

AFBUD: Afbud modtages senest den 17.05 kl 12.00 (af hensyn til mad). Du får naturligvis pengene tilbage, hvis du melder afbud inden for denne frist.

Gårdbutikken Bodebjerg
Bodebjergvej 42
5620 Glamsbjerg
Telefon: 20 45 04 09